Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Wil je bij ons komen werken?

Hallo toekomstig medewerker van de Kleinfruitboerderij.

Voor ons bedrijf zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons team in de drukke zomerperiode komen versterken.

Ben jij scholier 13 jaar of ouder en wil je in de zomervakantie wat bijverdienen dan ben je bij ons aan het juiste adres kom bij ons frambozen of bessen plukken.

Ben jij de examenkandidaat die na de drukte van het examen zijn of haar vrije tijd nuttig wil besteden kom ons helpen met diverse klussen op het bedrijf voor harde werkers is er altijd wat te doen.

Bent u huisman/vrouw vut/pre pensioen of gewoon thuis en wilt u wel wat bijverdienen? Vraag naar de mogelijkheden bij ons bedrijf.

Vul het aanmeldingsformulier volledig in en wij reageren spoedig .

 Eventuele vragen kunt u stellen via mail of telefoon.

Tot ziens op onze kleinfruitboerderij!

Aanmelden

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren